“Burrin e dua biznesmen dhe mysliman” – Konkurrentja e “Përputhen”: Do të isha e gatshme të mbulohesha


Konkurrentja e formatit “Përputhen” ka treguar preferencat e saj për partnerin që do të ketë në krah.

Alba ishte e ftuar në “Glamur Zone” ku e pyetur se si është mashkulli idelal për të, ajo u përgjigj me dy fjalë biznesmen dhe mysliman.

Alba tha se i ka shumë të rëndësishme këto dy karakteristika dhe në të ardhmen ajo edhe mund të mbulohej pra të vendoste shaminë.

Gazetarja: Si është burri yt i ëndrrave?

Alba: Burri i ëndrrave të mija biznesmen i fuqishëm dhe mysliman këto janë dy pika shumë të rëndësishme për mua.

Gazetarja: A do të ishte e gatshme të mbuloheshe?

Alba: Një mysliman do e këshillonte por nuk do ta kërkonte

Gazetarja: Ti a do ta bëjë ?

Alba: Në të ardhmen nuk i dihet edhe mund ta bëj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *