Befason hoxhë Zekerija Idrizi: Feja shqiptarit nuk është Shqiptaria, Tim Shkupi nuk është Imam i shqiptarëve!


Imami Zekerija Idrizi, në një lidhje të drejtpërdrejt përmes Skype në emisionin Kojshia Show, rrëfeu arsyen se çka e shtyri të pendohet dhe t’i kthehet sërish fesë islame.

Ai, në këtë bisedë tha se feja e shqiptarit nuk është shqiptaria, madje edhe Tim Shkupi nuk është imam i shqiptarëve.

Në videon më poshtë, mund e gjeni rrëfimin e plotë të Zekerija Idrizi:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *