Gruas i ngec gjarpri i gjallë në vesh, mjeku tenton t’ia heqë


A shocking video has gone viral on the internet which shows a yellow-coloured snake getting stuck inside a woman’s ear. The video was pasted on the Facebook but the the location or time of the incident has not been revealed in the video.
In the disturbing video, a medical practitioner, can seen to try to remove the snake from the patient’s ear with the help of using a clipper. The snake head can seen peeking out from the side of woman’s ear. The video goes on to show the doctor making several attempts and trying every possible way to take out the snake from her ear, but snake shows no signs of coming out. The video ends without revealing whether or not the snake came out of the woman’s ear or not.

Një gruaje i ka ngecur gjarpri në vesh dhe video-ja është bërë virale në media dhe rrjete sociale. Në këtë video, shfaqet një gjarpër i gjallë brenda veshit të një gruaje dhe një mjek që përpiqet t’ia heqë.

Gruaja shihet e qetë e ulur brenda dhomës së mjekut, ndërkohë që ai i veshur me doreza, përdor një kapëse për të hequr gjarprin. Vendi apo koha e ngjarjes ende nuk dihet.

Video përfundon pa zbuluar nëse gjarpri nxirret nga veshi i gruas dhe kjo i ka zhgënjyer përdoruesit e rrjeteve sociale, të cilët mendojnë se video nuk është e vërtetë.

Kafshimi i gjarprit mund të shkaktojë urgjenca të rënda mjekësore që përfshijnë paralizë të papritur, probleme me zemrën, gjakderdhje që mund të çojnë në hemorragji fatale.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *