“S’jam supermen, por jap shpirtin”, Florian Marku flet pas fitores së madhe në “Air Albania


“Sjam supermen, por jap shpirtin”, Florian Marku flet pas fitores së madhe në “Air Albania”.

Boksieri shqiptar Florian Makru ka qenë mjaft i emocionuar pas fitores me meksikanin Miguel Parra.

Marku ka bërë një ndeshje të madhe dhe mjaft emocionuese në “Air Albania”, duke mos zhgënjyer asnjë nga të pranishmit.

Boksieri shqiptar triumfoi pas 10 raundesh me pikë 95-92.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *