Disa mënyra si t’i tërhiqni paratë si magnet sipas mjeshtrit Feng Shui


Paraja vjen nga puna. E megjithatë ka supersticiozë që kur aplikojnë disa rregulla pretendojnë se i ka ndryshuar gjendja e tyre financiare.

-Përdorni ngjyra të ndezura në pjesët e banesës ku kryeni më shumë punë lidhur me financat. Mjeshtrit e Feng Shui-t theksojnë gjithmonë “zonën e parave” me ngjyra jeshile dhe vjollcë. E gjelbërta është ngjyra e vitalitetit dhe rritjes, dhe vjollca përfaqëson pasurinë. Në kuzhinë, gjeni një vend për një tas me rrush, në mënyrë ideale përzieni rrush jeshil dhe të zi.

-Trajtimi i kujdesshëm i parave është një prioritet. Shumë prej nesh e kanë zakon të thërrmojnë faturat në xhepa ose t’i lënë në vende të ndryshme nëpër shtëpi.

Kur filloni të neglizhoni paratë, ajo do të fillojë t’ju lërë pas dore. Pra, sigurohuni që faturat tuaja të jenë gjithmonë të grumbulluara bukur, paketoni faturat e shtëpisë në zarfe të bukur ose kuti plastike me ngjyra të ndezura dhe hidhini ato. Mbajini ato në anën e majtë të tavolinës, ku paratë tuaja janë në hapësirën e punës.

-Paraja është një lloj energjie dhe është e rëndësishme jo vetëm ta kemi atë, por edhe të rrjedhë në jetën tonë. Nëse nuk keni para të mjaftueshme për të dhënë dhe shpenzuar, sigurisht që mund t’u kushtoni të tjerëve pak nga koha ose nga vëmendja juaj.

Pra, kaloni disa minuta çdo mbrëmje duke qenë mirënjohës për atë që keni dhe duke menduar për atë që mund t’u jepni të tjerëve.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *