Kemi me bo një film me shacin për jetën tonë – Rasim Avdyli /Video


Kushton shume shtrejt po na vyn pak koh se jena tu menu qysh me ja bo tek me ja bo.

Kena shum sene tmira prej kasmosi vijn na thirrin gjys milioni euro po na thirrin nvit mi morr po shaci spo don me lan vendin.

JA DHE VIDEO:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *