“Uaaa, e mbyti fare…”/ Gruaja rreh burrin në mes të Sarandës (Video)


Sherret e mosmarrëveshjet me femrave e meshkujve janë rritur ndjeshëm së fundmi në Shqipëri.

Këtë e përforëcon edhe fakti i rritjes së madhe të rasteve të divorceve në vendin tonë. Shkaqet janë nga më të ndryshmet, që nga tradhëtitë, ekonomia apo deri tek dhuna.

Pikërisht një rast dhune raportohet nga qytetarët se ka ndodhur ditën e sotme në Sarandë.

Nga video e mbërritur pranë redaksisë sonë duket se si një grua dhe një burrë konfliktohen dhe rrihen në mes të rrugës.

Nuk dihet ende arsyeja e sherrit apo nëse të dy kishin ndonjë lidhje me njëri-tjetrin, por nga video duket se si gruaja “e përballon mirë” burrin, madje edhe e vë përfund.Shkruan JOQ.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *