“Në xhamia dhe në kishat shqiptare, vetëm Shqiponja me dy krena”


Tim SHKUPI

“Me ma dhënë mua besimin me i përfaqësuar besimtarët shqiptarë të të gjitha religjioneve, punën e parë që do ta kisha bërë, do ta padisja kompanin “GOOGLE” për këtë keqinformim, ku do të vendoja në xhamia, kisha dhe objekte tjera të kultit si simbol Shqiponjën, që ta kuptojnë se shqiptarët nuk janë lole.

Tani e pranuam apo jo, nga përceptimi i të tjerëve ne jemi turq dhe pakistanez, jo vetëm ne, por të gjithë që gravitojnë xhamiat, janë pavetëdije ithtarë të simboleve pagane, ku për me shku në xhenet ju duhet një stacion në Turqi dhe Pakistan.

Këtë punën e padisë mundet me ba edhe haxhi Bujar Osmani, si Ministër i Punëve të Jashtme, sa mirret me hafezka dhe me punësime të interesit, por si ka me ba kur është i programuar nëpër podrume të xhamiave me yll e hënë të Shkupit!!!

Nëse doni më shume info, ju jap pse kjo ndodh kështu!!!! Edhe pse ju kam kallxu se na kanë shti në KRYQ!”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *