Nostradamus dhe parashikimet e tij të frikshme për vitin 2023!


Francezi Nostradamus (1503- 1566) është konsideruar si një nga shkrimtarët më të rëndësishëm dhe të famshëm të profecive të historisë.

Nostradamus besonte se mund të ketë një luftë të madhe të tmerrshme, kohë e së cilës vendoset diku në vitin 2023 e tani po interpretohet si përshkallëzim i mundshëm i luftës në Ukrainë.

Michel de Nôtre-Dame, i quajtur edhe Michel Nostradame, i njohur si Nostradamus, ishte një mjek dhe fallxhor francez, i njohur më së shumti për librin e tij Les Proféties (Profecitë), një koleksion prej 942 strofash poetike që supozohet se parashikojnë ngjarje të ardhshme.

Nostradamusi parashikoi se Mbreti Charles III ishte vendosur të abdikonte brenda disa ditësh nga marrja e detyrës pas vdekjes së Mbretëreshës Elizabeth.

Për luftën e Tretë Botërore, astrologu francez mund t’i referohet mosmarrëveshjes së Azisë Juglindore midis Kinës dhe Tajvanit dhe mundësisë së konflikteve të lidhura me armët bërthamore.

Nostradamus ka profetizuar gjithashtu për Papa Françeskun duke thënë se udhëheqësi fetar do të largohet deri në vitin 2023, me një lider tjetër kërcënues që do të zërë vendin e tij.

Në persekutimin e egër të Kishës së Shenjtë Romake, do të ulet Pjetri Romak, i cili do t’i udhëheqë delet nëpër shumë sprova dhe kur ato të mbarojnë, qyteti i shtatë kodrave do të shkatërrohet dhe Gjykatësi i tmerrshëm do të gjykojë popullin e tij.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *