“A ta ben najhere kshtu gruaja shqiptare?”, emigranti publikon videon kur gjermanka i lan këmbët


Rasim Avdyli, i cili është bërë shumë i fams hëm ditëve të fundit në Kosovë, së fundmi ka publiku ar një vi deo tejet inter esa nte, në të cilën shihet e dashura e tij duke ia larë këmbët, shkruan Rrjeti.net.

Ai, kur e ka postuar këtë vi deo ka bërë një pyetje për të gjithë ndjekësit e tij, se a ndodh ndonjëherë që shqiptarja me ua la këmbët burrave të tyre.

Kujtojmë se Rasim Avdyli është bërë shumë i famshëm ditëve të fundit në Kosovë, për shkak të dashurisë. së madhe që ai ka për të dashurën e tij nga Gjermania, e cila para dy dite është konvertuar në myslimane dhe është martuar me të.

Avdyli është shprehur shumë i lumtur për martesën e tij në Kosovë, ndërkohë që për të festuar ai dhe gruaja e tij, kanë dalur në sheshin e Mitrovicës.

https://youtu.be/f4cONTmW7Yo


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *