Erdhi nga Italia në Vlorë për punë/ 20-vjeçarja νidhet nga i moshuari: Jam pa lekë dhe e vetme, poIicia nuk më ndihmon


Një vajzë nga Shqipëria por që banon në Itali prej vitesh, ka ardhur në Vlorë për punë, teksa është përbaIIur me një situatë aspak të kë ndshme më 19 gusht. Marinela Marku ka kontaktuar redaksinë e JOQ ALBANIA për të deno ncuar vje dhjen e iPad, iphone 8, iphone 13, airpods e të gjitha dok umentave të saj nga një i moshuar.

Vajza është vetëm 20-vjeçe dhe e vetme në Vlorë. Ajo thotë se ka bërë den oncim në polici, por nuk i kanë kthyer përgjigje dhe nuk e kanë ndihmuar ende. E reja ka qenë në plazhin Yacht Hotel në Vlorë në momentin që i moshuari i ka gr abitur sendet me vlerë të saj. Marinela kërkon përmes JOQ Albania që poIicia të arr estojë autorin dhe t’i kthejë asaj dokumetet dhe pajisjet elektronike.

Qyetarja për JOQ

Prsh Joq. Une jetoj ne Itali kam ardhur ne Vlore per Pun. Isha te plazhi i Yacht Hotel kur ky burri erdhi dhe me vodhi Mac, iphone 8, iphone 13, airpods e te gjitha documentat. Bera den oncim tek policia, po nuk me ndihmuan hiç. Une isha vetem ne Vlore dhe policia me la te shkoj ne shtepi pa asnje informacion dhe pa asnje document.

Jam 20 vjeçe vetem pa documenta, lek dhe celular ne Vlore. Dhe policia per 3 dit nuk me ka dhene asnje document per me than se mi kan vjedh te gjitha. E pa besushme. E kam bere den oncim, Policia ka video po nuk ma Len. Ngjaarja ka ndodhur me 19/08 ne ore 10:35. Te plazhi Yacht Hotel qe ju kam nis ne foto.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *