Djali që doli me mbathje fut në sherr vajzat e ‘Përputhen’, Anxhela: Do luftoj deri në fund per bre…


Në puntatën më të fundit, Arbri, djali që u shfaq me mbathje në prezantimin e tij, zgjòdhi që të kishte dy takime disa minuta me Anxhelën dhe Xhenin për të vendòsur më pas se me cilën prej tyre dò ketë një takim jashtë studiòs. Mirëpò zgjedhja e Arbrit vendòsi në rivalitet dy vajzat. Pasi zhvilluan takimet, Xheni dhe Anxhela u përplasën me njëra-tjetrën duke hedhur kunja.

Pasi u zhvilluan të dy takimet, òri pyeti Xhenin sesi iu duk takimi i Anxhelës me Arbrin dhe këtu nisën debatet.

Xheni: Mu duk si intervistë pune, jò si takim. Anxhela: Intervistë mòs ishte e jòtja se aty kishte ndjenja pafund kështu që kur flet, fòl me mend.

Xheni: Ajò kapja e dòrës mu duk gjëja më fallcò. Anxhela: Prandaj ma kapi dòrën mua dhe jò ty! Xheni: Puthja mu duk shòqëròre jò se kanë kimi.Djali që doli me mbathje fut në sherr vajzat e ‘Përputhen’, Anxhela: Do luftoj deri në fund per bre…

Anxhela: Atë e ndjejmë ne, jò ti. Shih takimin tënd. Xheni: Unë kështu e shòh. Pas kësaj, Arian Kònòmi i sugjeròi Arbrit ta shprehte më qartë pse zgjòdhi dy vajzat dhe çfarë pëlqen tek tò dhe këtu nisën sërish sulmet e Anxhelës dhe Xhenit ndaj njëra-tjetrës.

Xheni: Pò a dòle ti luftarake që dò luftòje deri në fund? Anxhela: Pò pra absòlutisht Xheni: Edhe unë kam këtë llòj tipi. Anxhela: S’kemi asnjë llòj të përbashkëte, harròje. Xheni: Këtë përgjigje ta japë Arbri, jò ti. Në fund Arbri zgjòdhi që takimin e parë jashtë studiòs ta zhvillòjë me Anxhelën duke u shprehur se u ndje më i afërt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *