I la në gjysmë ndërhyrjen estetike – buzët i mbetën gjysmë të fryra, arsyeja do te ju shok.oje


Hareem Shah që ka 6.5 milionë n djekës, ka shpjeguar situatën e pa këndshme që tashmë është bërë virale.

Gruaja nga Paki.stani tregoi se është de tyr uar ta lë në gjysmë procesin e fryrjes së buzëve, kur një telefonatë ia bëri me dije se kanë filluar he ti met ndaj saj për shp.ëlar.je parash.

Duke folur në Urdu por që është përkthyer nga India Today, ajo tha: “Tani jam në Britani të Madhe. Sot shkova të mjeku për të fryrë buzët”.

“Mjeku sapo kishte filluar me inj.ekt.im në njërën anë të buzës, kur pranova një telefonatë nga e cila u informova se agjencia fe.der.ale pakistaneze ka ngrirë llogaritë e mia bankare”, tha Shah.

Kështu vendosi që procesin e fryrjes së buzëve ta lë në gjysmë, për shkak të kostos së lartë dhe nuk kishte mundësi të paguante për shërbimet e kryera – kjo pasi i ishin ngrirë llogaritë bankare nga au.tori.tet.et pa.kistaneze.

Agjencia f.ed.erale e het.ime.ve në Pa.kistan, filloi he.ti.met për shp.ëlar.je parash kundër yllit, e cila më 12 janar pati publikuar video të ndryshme ku shihej me grumbuj parash.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *