Kejvina Kthella kapet ‘mat’ me të dashurin në Prishtinë (Foto)


TIRANË- Modelja Kejvina Kthella është kapur mat me të dashurin e saj të ri. Fotot janë bërë publike nga emisioni ‘N’Zoom’. Nuk dihet identiteti i partnerit të modeles, ama vlen të thuhet se janë çift simpatik.

Kejvina Kthella kapet ‘mat’ me të dashurin në Prishtinë (Foto). Nuk dihet nëse Kejvina do ta bëjë publike këtë romancë, tashmë që fotot e saj u bënë publike në rrjet. per me teper sht1pe rek1ame1n me p0shte dhe ju dalin pam.jet e tyre

Prishtine- Modelja Kejvina Kthella është kapur mat me të dashurin e saj të ri. Fotot janë bërë publike nga emisioni ‘N’Zoom’. Nuk dihet identiteti i partnerit të modeles, ama vlen të thuhet se janë çift simpatik.

Kejvina Kthella kapet ‘mat’ me të dashurin në Prishtinë (Foto). Nuk dihet nëse Kejvina do ta bëjë publike këtë romancë, tashmë që fotot e saj u bënë publike në rrjet.per me teper sht1pe rek1ame1n me p0shte dhe ju dalin pam.jet e tyre


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *