Marcel Hila: Enver Hoxha ishte homσse*suaΙ, këtë politikan të njohur e kishte dashnor – Ja faktet!


Në emisionin Kojshia Show, këtë javë u diskutua mbi temën: Sa ishte e vështirë jeta në Komunizëm, ku mysafir në studio ishin Marcel Hila, ish-ushtar i regjimit komunist, Don Lush Gjergji dhe Fahrush Rexhepi.

Shkrimtari i njohur nga Shkodra, Marcel Hila, që njëherit kishte qenë ushtar në kohën e diktatorit, Enver Hoxha, në këtë emision, ka zbuluar fakte troσnditëse për diktatorin Enver Hoxha.

Ai tha se diktatori ishte hoοmσsek**uaΙ dhe se flinte me një nga politikanët e njohur të Shqipërisë. Për ta kuptuar se për cilin politikan bëhet fjalë, ndiqeni minutën e 105:00 të emisionit. /Korrespodenti Marcel Hila: Enver Hoxha ishte homσse*suaΙ, këtë politikan të njohur e kishte dashnor – Ja faktet!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *