“Tron.dit” Opinionin Marcel Hila: Enver Hoxha këtë politikan të njohur e kishte dashnor, Ja faktet!


Shkrimtari i njohur nga Shkodra, Marcel Hila, që njëherit kishte qenë us.htar në kohën e dik.tat.orit,Enver Hoxha, në emisionin Kojshia Show, ka zbuluar fakte tron.ditë.se për di.ktat.or.in Enver Hoxha. “Tron.dit” Opinionin Marcel Hila: Enver Hoxha këtë politikan të njohur e kishte dashnor, Ja faktet!

Marcel Hila tha se ai ishte dhe se flinte me një nga politikanët e njohur të Shqipërisë. “Tron.dit” Opinionin Marcel Hila: Enver Hoxha këtë politikan të njohur e kishte dashnor, Ja faktet! Për më tepër ndiqeni emisionin nga minuta e 1:05:44 !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *