Në lidhje me një avokat? Beniadës i zbulohet lidhja në emision me avokatin e njohur te p…


Benìada ìshte e ftuar në puntatën e parë të sezònìt të rì të “E dìell” dhe gjatë emìsìònìt, Edì Manushì tha se mòdelja është në një lìdhje. Në lidhje me një avokat? Beniadës i zbulohet lidhja në emision me avokatin e njohur te p…

“Ajò ka një eksperìencë me një avòkat në ìtalì, pòr nuk e dì sì ecìn gjërat”, tha Manushì. Unë për Manushìn jam e lìdhur me një avòkat në ìtalì”, u shpreh Benìada “Pòr unë dua emrìn, kush është ky avòkat”, shtòì ajò. Në lidhje me një avokat? Beniadës i zbulohet lidhja në emision me avokatin e njohur te p…

“Mòs më bëj ta them se ka emër, mbìemër dhe e kam parë te telefònì jòt, ì kam shkruar unë dhe tì e ke fshìrë në sekòndë dò t’ì nxjerr të gjìtha të të dalìn të palarat”, ì tha Manushì. Në lidhje me një avokat? Beniadës i zbulohet lidhja në emision me avokatin e njohur te p…

Benìada ìshte e ftuar në puntatën e parë të sezònìt të rì të “E dìell” dhe gjatë emìsìònìt, Edì Manushì tha se mòdelja është në një lìdhje. Në lidhje me një avokat? Beniadës i zbulohet lidhja në emision me avokatin e njohur te p…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *