“Ka hapa, ka psikolog”, aktori kosovar e quan Teutën e “It’s my Home” kopje të Fifit


Paraqitja e Teutes në “It’s my Home”,ka lenë shumë për të dëshiruar.

Madje, në disa raste është paragjykuar se gjithë këtë “vajtim” në program po e bën për të renë në sy.

Mbrëmjen e djeshme është mbajtur “Prime” i reality show-it, me opinionist Antigona Kotorri si dhe aktori i humorit, Adnan Blaku.

Duke shprehur përshtypjet për të gjithë banorët, ai e krahasoj “lojën” e Teutës si kopje të Fifit, e cila ka qarë mjaftë në kohën kur ishte pjesëmarrëse në “BBV Albania”.

“Mu dok edhe kopje e Fifit. Me u qel 1 frigorifer e me kajt. Nuk duhesh me kajt pa arsye, nëse kan pa arsye duhesh me shku të Nexhmedin Shala është për atë punë, ka hapa, ka psikolog”, tha Adnani.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *