Zbulohet arsyeja e ndarjes së Robertit dhe Lauretës


Çifti Robert Berisha dhe Laureta Maqedonci janë ndarë. Ata i dhanë fund lidhjes pa mbushur gjashtë muaj të plotë.

Laureta u largua nga Instagrami, ndërsa Roberti i ka fshirë krejt fotot me tashmë ish-të dashurën e tij.

Prive raporton arsyen e ndarjes së çiftit.

Sipas këtij raportimi “prej afro një muaji dukej se raporti i tyre nuk po funksiononte siç duhej. Ka qenë presioni i krijuar nga ekspozimi publik, mes të tjerash edhe përmes vëmendjes nga portalet, ajo që ka bërë që në çift të lindin mospajtimet e para. Laureta nuk e ka përjetuar mirë personalisht pjesën e vëmendjes dhe për këtë arsye pas ndarjes ka vendosur të marrë një pushim të plotë duke mos lënë gjurmë askund ku e kap syri i publikut”.

Për ndarjen nuk është deklaruar akoma Roberti e as Laureta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *