Gruaja gjermane e tiktoker-it të njohur kosovar e pranon Islamin, pamje nga momenti dhe ky është emri i ri me të cilin është quajtur ajo


Sot e xhuma me dt 26.08.’22
Ne Xhaminë e Shipolit Mitrovicë
Rasim Avdyli tashme i njohuri në rrjetet sociale per prezencen e tij neper tik tok fb etj sot para xhumasē me zonjen e tij Gjermane e perzgjedh Xhaminē e shipolit te Imami Mitrovicas Fatmir Latifaj qe t’a pranoj Islamin zonja e Rasmi Avdylit!

Para Hoxhes Fatmir edhe xhematit te tij deklaroj shahadetin dhe me deshiren e te dyve Rasimit&Gjermankes

u kurorezuan ne Xhaminë e Shipolit!
Me respekt stafi i Xhamisë!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *