Duhet të mbani me patjetër këtë gjethe në portofol në mënyrë që tu shtohet pasuria


Dafina është konsideruar një bimë e shenjtë për mijëra vjet. Edhe përveç efekteve shëndetësore, ajo ka edhe përdorime të tjera. Ndoshta nuk e dini, por gjethja e dafinës konsiderohet “hajmali e fuqishme”. Kjo pasi besohet se lidhet me mirëqenien financiare dhe tërheqjen e parave.

– Për të pasur gjithmonë para në portofolin tuaj, duhet të vendosni një gjethe të vogël dafine në të, në një xhep të fshehtë. Kjo do të tërheqë kartëmonedha të reja.

– Vendosni një gjethe dafine në vendin ku mbani para. Ky ritual do të ndihmojë në përshpejtimin e rritjes së pasurisë.

– Nëse do të shkoni në një takim të rëndësishëm dhe veçanërisht në atë që ka të bëjë me financat tuaja, duhet të mbani në dorë (ose në rastin më të keq, në ditar) një gjethe dafine aromatik. Do t’ju japë besim dhe do t’ju sjellë lumturi.

– Kur Hëna është e re, shkruani një dëshirë në gjethen e dafinës dhe përpiquni të mos e dëmtoni atë me atë rast. Vendoseni këtë fletë në një vend të fshehur me para dhe kur hëna të jetë e plotë, digjeni atë. Hidhni hirin jashtë dhe prisni që ëndrrat tuaja të realizohen së shpejti.

– Kur të mbushet Hëna, skuqeni gjethen e dafinës në një tigan në zjarr të ulët. Për të rritur aromën këshillohet që gjethet t’i spërkatni lehtë me vaj ulliri. Kur përmbajtja e tiganit të nuhasë, fikeni sobën dhe lëreni erën të hyjë në të gjitha dhomat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *