Te gjithe jane hutuar me kepucet e Megan.Cfare simboli kane kepucet e saj


Meghan Markle ishte e veshur me të zeza kok e këmbë por ishte simboli në këpucët e saj që bëri bujë në internet dhe njerezit duan te zbulojne cfare simbolizojne ato shenjat tek kepucet e saj.

Simboli përmban një P dhe A të shkruar mbi njëra-tjetrën, besohet se Meghan kishte veshur keucet e firmes Andrew’s Pump – të cilat ajo i veshi për një fejesë mbretërore në Irlandë disa vjet më parë.

Kjo lloj marke eshte nje nga markat me te shtrenjta në Nju Jork.

Kepucet e saj kushtojne rreth 600 £.Dhe ato shkronja jane logot e kepuceve dhe nuk ka ndonje domethenie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *