Shqiptarët E Duan Shumë/ E Gjeni Dot Se Kush Është Këngëtarja Në Foto


Parashqevi Simaku nje nga ik onat e medha te muzikes Shqiptare te gjithe e donin shume dhe ishte kengetarja e pr eferuar per te gjithe. U p ëlqye dhe u du artrokit shumë

Por pas la rgimit në SH B A, flitet se je ta e saj është vë s htirësuar vitet e fundit. Dhe shteti shqiptar nuk është in teresuar kurrë për she ndetin e një prej s imboleve të artit, në një kohë kur kultura dhe muzika po rrë nohet gjithnjë e më shumë nga ps eudoartistë

Parashqevi Simaku nje nga ik onat e medha te muzikes Shqiptare te gjithe e donin shume dhe ishte kengetarja e pr eferuar per te gjithe. U p ëlqye dhe u du artrokit shumë.

Por pas la rgimit në SH B A, flitet se je ta e saj është vë s htirësuar vitet e fundit. Dhe shteti shqiptar nuk është in teresuar kurrë për she ndetin e një prej s imboleve të artit, në një kohë kur kultura dhe muzika po rrë nohet gjithnjë e më shumë nga ps eudoartistë


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *