Robert Berisha bashkë me të dashurën ishte prezent në koncertin Tatlises, publikon video


Këngëtari turk, Ibrahim Tatlises dje dha një koncert në Bodrum, ani pse gjatë ditës pësoi aksident e lëndoi këmbët. Kjo nuk e pengoi artistin turk që të performonte me karrocë në skenë.

E në këtë koncert i pranishëm ishte edhe muzicienti dhe këngëtari nga Kosova, Robert Berisha bashkë me të dashurën Lauretën. Ai në Instagram publikoi video nga ky koncert e atmosferën që mbizotëroi aty./21Media

Këngëtari turk, Ibrahim Tatlises dje dha një koncert në Bodrum, ani pse gjatë ditës pësoi aksident e lëndoi këmbët. Kjo nuk e pengoi artistin turk që të performonte me karrocë në skenë.

E në këtë koncert i pranishëm ishte edhe muzicienti dhe këngëtari nga Kosova, Robert Berisha bashkë me të dashurën Lauretën. Ai në Instagram publikoi video nga ky koncert e atmosferën që mbizotëroi aty./21MediaRobert Berisha bashkë me të dashurën ishte prezent në koncertin Tatlises, publikon video


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *