Arta Nitaj si “mace e zezë”, po e shikuat dy herë gjumi naten nuk iu merr!


Modelja e njohur, Arta Nitaj ka bere paraqitjen e radhes ne rrjetet sociale. E veshur me te zeza ajo duket si mos me mire, shkruan Raporto24. Arta Nitaj si “mace e zezë”, po e shikuat dy herë gjumi naten nuk iu merr!

Teksa stili i saj ngjason me nje “Cat woman”, Arta ka nxjerre ne pah edhe format e trupit te saj. Arta Nitaj si “mace e zezë”, po e shikuat dy herë gjumi naten nuk iu merr! Shtype rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 eksluzive e saj


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *