(Foto) Vajza e Alketa Vejsiut qenka një yll i bukur, por s’do e besoni dot me kë është shoqe


Dea Vieri ishte një nga fronistet e “Love Story 2” e cila kërkonte dashurinë në ekran. Ajo doli nga aty çift me Albion Zhegrova, por lidhje kjo që nuk zgjati më shumë se një muaj.

Por tani që Nicol, vajza e Alketa Vejsiut është bërë një personazh publik zbulohet edhe se ajo është shoqe me Dean. (Foto) Vajza e Alketa Vejsiut qenka një yll i bukur, por s’do e besoni dot me kë është shoqe

Në postimet e njëra-tjetres në Instagram nuk mungojnë komentet. Siç ndodhi te postimi i fundit i vajzës së Alekta Vejsiut. “Rash në dashuri”, i shkruan Dea dhe Nicol ja kthen: Unë me ty.

Dea Vieri ishte një nga fronistet e “Love Story 2” e cila kërkonte dashurinë në ekran. Ajo doli nga aty çift me Albion Zhegrova, por lidhje kjo që nuk zgjati më shumë se një muaj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *