Përpjekje dhe sakrificat, Bora Zemani na zbulon pak nga provat e “Dancing with the stars”


Bora Zemanì është emrì më ì lakuar ì momentìt. Moderatoren do ta shohìm shumë shpejt sì drejtuesen e emìsìonìt të kërcìmìt “Dancìng wìth the stars” që do të nìs shumë shpejt në Top Channel. Bora ka postuar së fundmì dìsa vìdeo dhe foto nga provat e me balerìnët.

Mesa duket edhe moderatorja do të ketë një kërcìm të saj. “Falenderoj Zotìn që nuk do të kërcej ‘thash unë meqë smë kanë ftuar”, shkruan Lorì Hoxha në një foto teksa cìton fjalët e Borës. “Kjo arrìhet me punë, me përpjekje!”, shprehet Bora.

Përpjekje dhe sakrificat, Bora Zemani na zbulon pak nga provat e “Dancing with the stars”. Bora Zemanì është emrì më ì lakuar ì momentìt. Moderatoren do ta shohìm shumë shpejt sì drejtuesen e emìsìonìt të kërcìmìt “Dancìng wìth the stars” që do të nìs shumë shpejt në Top Channel. Bora ka postuar së fundmì dìsa vìdeo dhe foto nga provat e me balerìnët.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *