Lirohet nga parαbυrgιmi Donzi i Tik-Tok-ut: Kom hongër pasul, me murmulladë m’kanë mbajtë


Biseda me pesë vajza të reja, katër prej të cilave të mitura i ka kushtuar të famshmit nga Gjilani, 19-vjeçarit Erdon Muratit, i njohur me emrin ‘Donzi’.

Ai qëndroi në parab u rgim për rreth një muaj dhe tashmë është liruar.

Donzi, që në opinion njihet si shoku i reperit të njohur, Fero, është lidhur me këtë të fundit live në “Tik-Tok”, ku ka treguar për ndodhitë që kishte në bu rg.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *