Martohet vajza e dëshmorit, axhallarët ia lënë 58 mijë euro në dasmë


Në një dasmë unike dhe me shumë atmosferë është martuar vajza e dëshmorit Besim Tiku, Ilirjana Tiku. Martohet vajza e dëshmorit, axhallarët ia lënë 58 mijë euro në dasmë

Ilirjana e cila ishte vetëm 3 muaj kur i vdiq babai, në ditën më të lumtur të jetës së saj, mori dhuratë nga axhallarët e saj plot 58 mijë euro. Dasma është mbajtur në një ambient luksoz.

Dëshmori Besim Tiku është i lindur në fshatin Verbovc të komunës së Drenasit. Kujtimin e përjetshëm për dëshmorin Besim Tiku e rrezaton përmendorja e ngritur për katër dëshmorët e lagjes Tiku e Goshani në Verbovc: Besim Tikun, Tahir Gashanin, Naim Tikun e Nasuf Gashanin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *