Ylli Limani do të jetë pjesë e ‘Big Brother’? Ja si është e vërteta


“Big Brother VIP Kosova” është kryefjala e momentit dhe për këtë reality-show, po përflitet kudo. Së fundmi, Alaudin Hamiti ishte i ftuar në “Podcast Lifestyle” me Gonxhen ku foli paksa për pjesëmarrësit në “BBV”.

Ndër të tjera, ai u ndal edhe te emri i Yll Limanit, që në fakt është lakuar shumë. “Yll Limani është një prej atyre që e adhuron këtë format. Sa herë kemi fol me Yllin ka thënë nëse skisha pas koncerte nvend që kisha ardhë, isha hi po s’di a me lajnë shpija”, tha Hamiti.

“Big Brother VIP Kosova” është kryefjala e momentit dhe për këtë reality-show, po përflitet kudo. Së fundmi, Alaudin Hamiti ishte i ftuar në “Podcast Lifestyle” me Gonxhen ku foli paksa për pjesëmarrësit në “BBV”.

Ndër të tjera, ai u ndal edhe te emri i Yll Limanit, që në fakt është lakuar shumë. “Yll Limani është një prej atyre që e adhuron këtë format. Sa herë kemi fol me Yllin ka thënë nëse skisha pas koncerte nvend që kisha ardhë, isha hi po s’di a me lajnë shpija”, tha Hamiti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *