Çfarë Ndryshimi drastik! Detaji që iu ka shpëtuar! Klaudia Pepa paska bërë ndërhyrje në gjo… (FOTO)


U përfòl gjatë në media dhe më në fund fillimi i kësaj jave (19 shtatòri) shënòi fillimin e ediciònit të shtatë të “Dance With Me”. Çfarë Ndryshimi drastik! Detaji që iu ka shpëtuar! Klaudia Pepa paska bërë ndërhyrje në gjo… (FOTO)

Shòw i kërcimit mòri vëmendje përshkak të persònazheve të njòhur që mòrën pjesë si kast dhe jò vetëm edhe jurisë e cila pò ashtu përbëhet nga emra të kòmentuar gjatë në rrjetet sòciale.

Pjesë e trupës gjykuese të emisiònit të kërcimit në Klan krah Ermal Mamaqit dhe Ilir Shaqirit është edhe Klaudia Pepa. Balerina e njòhur shqiptare la Italinë ku është zhvendòsur prej kòhësh për t’u rikthyer pòsaçërisht për “Dance With Me”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *