Noizy poston foto me motrën e tij dhe shumë pak njerëz e dijnë se kush është ajo


Edhe pse nga pak ka publikuar vajzën e tij Leandrën, ai përsëri nuk ka lejuar që ajo të bëhet pjesë e pandashme e mediave.Ndërsa, ani pse anëtarët e tjerë të familjes asnjëherë nuk i ka publikuar, këtë herë ai kishte vendosur të na prezantojë më personazhin e rrallës, pas vajzës së tij.

Si rrallë herë, ai publikoi një fotografi me motrën e tij, e cila bukuria e saj nuk lënte vend për imagjinatë.Ani pse, motër e vëlla nuk ndajnë të njëjtin profesion, pasi që e motra është e angazhuar më shumë nga pasarela e modelimit të bukurisë.

Por, përse ani nuk bën hapin që të angazhoje edhe atë në skenën muzikore, apo ndoshta ndihet xheloz ndaj bukurisë së saj.E cila po të kishte ndarë të njëjtin “profesion” si vëllau, sigurisht që ofertat për të qenë në lidhje nuk kishin pas të ndalur.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *