Vjehrra kap nusen me të dashurin në dasmë duke e bënë tualet “Është shoku i ngushtë…”


Një dasmë në Akai u prish brenda një nate, konkretisht në natën të parë.

Konkretisht, sipas pelop.gr , gjatë një dasme në Bashkinë Erymanthos, nusja është kapur në flagrancë me të dashurin e saj në tualetin e lokalit ku po zhvillohej festa.

Dhëndri është një burrë nga zona, ndërsa nusja nga Patras. Por ajo që askush nuk e dinte është se nusja kishte një lidhje paralele me Patrinos, i cili punon në fushën e fruta-perimeve.

 

Në fakt, dhëndri e dinte për “miqësinë” dhe pranoi të ishte i ftuar si në ceremoninë e martesës ashtu edhe në pritjen!

Nusja dukej shumë e lumtur dhe u argëtua duke kërcyer në dasmën e saj në një sallë banketi të njohur në zonë. Por në një moment, pas takimit me të dashurin e saj, ajo u gjend në tualet me të.

“Rreth orës 3 të mëngjesit e ka thirrur në tualet dhe sigurisht janë larguar veçmas”, tha për pelop.gr A.D, dëshmitar okular i ngjarjes. Por vjehrra prej kohësh kishte “dyshuar” se diçka e çuditshme po ndodhte me “më të afërt” dhe “ndonjëherë partnerin” e nuses dhe e ndoqi atë. Priti pak, dhe befas futet në tualet dhe sheh “mikun” bashkë me nusen në një kontekst e rotik !

Të njëjtat burime raportojnë se i dashuri është goditur me grusht nga dhëndri dhe një person tjetër, ndërsa sigurisht çifti është çuar në divorc të nesërmen! Nuk dihet nëse nusja vazhdon lidhjen me të dashurin e saj të “dhuruar”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *