Çfarë ka ndodhur mes mërgimtarit dhe shacit? Video e fundit nxitë dyshime


Befasitë e mërgimtarit të njohur të tiktok-ut për fansat e tij në kanë të ndalur, andaj ai vazhdon të shikohet dhe dëgjohet gjithandej. Mërgimtari nga Gjermania, Rasim Avdyli së fundmi ka publikuar një video, e cila ka ngritur dyshime nga ana e shikuesve, shkruan pemajetes.com.

Ai shihet në video se i ka blerë lule të dashurës së tij gjermane. Fansat e tij e kanë komentuar për arsyen e mundshme se pse ai i ka blerë lule të dashurës. Një përdorues ngriti dyshime se këto lule mund të jenë si një kërkim falje për të dashurën e tij.

Me gjithë këto komente, Avdyli në video shihet të jetë mjaft i relaksuar dhe i lumtur, andaj edhe gjasat për një çarje të mundshme mes çiftit, janë të largëta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *