‘Çunat nuk duan vajza që janë si ‘tuneli i Kalimashit’! Sindi Loci i përgjigjet ndjekëses që e pyet për vi*gjërinë


Ajo mori famë si “vajza e virgjër”. Ish-konkurrentja e Përputhen, Sindi Loci është kthyer sërish në qendër të vëmendjen.

Sindi është mjaft aktive në rrjetet sociale si dhe nuk kursehet në përgjigjet që u jep ndjekësve. Së fundmi një nga ndjekësit e ka pyetur Locin nëse vazhdon të jetë e virgjër pasi një kushëriri i vajzës është në kërkim të një partnereje të tillë.

Nuk ka vonuar dhe përgjigja e Sindit, e cila shprehet se shumicat e meshkujve i duan vajzat e virgjëra dhe jo si ‘tuneli i Kalimashit’, ndërsa shtoi se atij i duhet të presë, pasi nuk është i vetmi që e kërkon atë.

“Vazhdon të jesh e virgjër? Se më vjen një kusho nga Anglia dhe do një nuse të virgjër”– shkruan ndjekësja.

“Ja ta shtoj dhe kushon tënd në listë, do presi icik o zemra taksirat se të gjith nusen e virgjër e duan jo tunel Kalimashi, edhe me thënë të drejtën ka shkuar lista e gjatë shumë”– u përgjigj ajo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *