Nuk e kishim parë kurrë! Zbulohet i dashuri ‘misterioz’ i Kidës, publikohet fotoja që po ‘djeg’ rrjetin


Kida është shumë hermetike kur bëhet fjalë për jetën e saj private. Ndonse deri më sot nuk ka folur për asnjë marrëdhënie të sajën. Ndonse prej kohësh përflitet për një lidhje të Kidës me një djalë moshatar me të, i cili jeton në Dubai.

Së fundmi në rrjet po qarkullon një foto e çiftit në Ulqin. Ata duken mjaft bukur bashkë dhe ai duket shumë simpatik. Epo lum ai për Kidën e Kida për të.

Kida është shumë hermetike kur bëhet fjalë për jetën e saj private. Ndonse deri më sot nuk ka folur për asnjë marrëdhënie të sajën. Ndonse prej kohësh përflitet për një lidhje të Kidës me një djalë moshatar me të, i cili jeton në Dubai.

Së fundmi në rrjet po qarkullon një foto e çiftit në Ulqin. Ata duken mjaft bukur bashkë dhe ai duket shumë simpatik. Epo lum ai për Kidën e Kida për të.

Kida është shumë hermetike kur bëhet fjalë për jetën e saj private. Ndonse deri më sot nuk ka folur për asnjë marrëdhënie të sajën. Ndonse prej kohësh përflitet për një lidhje të Kidës me një djalë moshatar me të, i cili jeton në Dubai.

Së fundmi në rrjet po qarkullon një foto e çiftit në Ulqin. Ata duken mjaft bukur bashkë dhe ai duket shumë simpatik. Epo lum ai për Kidën e Kida për të.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *