11-vjeçari përfundon me infeksion lëkure pas qethjes te berberi, ka kruajtje dhe skuqje


Një nënë pretendon se djali i saj ka marrë një lloj infeksioni pasi është qethur te berberi. Gruaja, e cila preferoi të mbetet anonime, e çoi djalin e saj 11-vjeçar në një berber të njohur në Sidnei më 4 shtator për të qethur flokët për ditëlindjen e tij.

Por ajo pretendon se disa ditë më vonë, një infeksion mykotik i lëkurës i cili shkakton një skuqje dhe kruajtje, u shfaq në pjesën e pasme të kokës së tij ku berberi kishte përdorur gërshërët.

Ajo thotë se pasi telefonoi berberin për të raportuar se çfarë kishte ndodhur mësoi se ishte personi i tretë që kishte telefonuar atë ditë me të njëjtën ankesë.

Asaj iu tha gjithashtu se ky lloj infeksioni ishte një problem me të cilin përballeshin shumë berberë për shkak të mos dezinfektimit adekuat të gërshërëve.

Nëna ndau një foto të pjesës së pasme të kokës së djalit të saj të mbuluar me njolla të kuqe në Facebook këtë javë, për të paralajmëruar prindërit e tjerë që të jenë të kujdesshëm ndaj praktikave të higjienës te berberët.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *