U tha se nuk flisnin/Veprimi i fundit i Einxhel tregon shumë për raportin e saj me Sarën


Eìnxhel Shkìra dhe Sarah Berìsha janë përfolur këto kohë në medìa për një marrëdhënìe aspak të mìrë me njëra tjetrën. Mesa duket e vërteta qëndron ndryshe, vajzat kanë një raport korrekt mes tyre.

Sarah ka festuar dìtëlìndjen dje dhe Eìnxhel ka qenë afër saj. Madje ajo nuk ka ngurruar ta urojë këtë të fundìt edhe në rrjetet e saj socìale. U tha se nuk flisnin/Veprimi i fundit i Einxhel tregon shumë për raportin e saj me Sarën

Eìnxhel Shkìra dhe Sarah Berìsha janë përfolur këto kohë në medìa për një marrëdhënìe aspak të mìrë me njëra tjetrën. Mesa duket e vërteta qëndron ndryshe, vajzat kanë një raport korrekt mes tyre.

Sarah ka festuar dìtëlìndjen dje dhe Eìnxhel ka qenë afër saj. Madje ajo nuk ka ngurruar ta urojë këtë të fundìt edhe në rrjetet e saj socìale. U tha se nuk flisnin/Veprimi i fundit i Einxhel tregon shumë për raportin e saj me Sarën


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *