“Bora Zemani është pordhace, Donaldi ia…”/ Ish-konkurentja e “Përputhen”, tregon çfarë i bëri moderatorja


Antonia Gjoka, ish-konkurentja e “Përputhen”, ka qenë së fundmi e ftuar në emisionin “Glamour Zone”, ku për herë të parë foli  për marrëdhënien me moderatoren e mirënjohur Bora Zemani.

Gjatë intervistës së saj, Antonia rrëfeu një histori me Borën, ku tregoi një anë të panjohur të moderatores. Ester Bylyku: Cila nga femrat e show bizit, është më mendjemadhe sipas mendimit tënd?

Antonia Gjoka: Bora Zemani. Duke qenë se kemi rastisur në të njëjtin korridor dhe nuk jemi përshëndetur. Më ka qëndruar e ftohtë. Ndoshta ashtu ka natyrën e saj. Por unë jam 2-fish më e ftohtë në momentin që nuk shoh mirësjellje. “Bora Zemani është pord hace, Donaldi ia…”/ Ish-konkurentja e “Përputhen”, tregon çfarë i bëri moderatorja

Antonia Gjoka, ish-konkurentja e “Përputhen”, ka qenë së fundmi e ftuar në emisionin “Glamour Zone”, ku për herë të parë foli  për marrëdhënien me moderatoren e mirënjohur Bora Zemani.

Gjatë intervistës së saj, Antonia rrëfeu një histori me Borën, ku tregoi një anë të panjohur të moderatores. Ester Bylyku: Cila nga femrat e show bizit, është më mendjemadhe sipas mendimit tënd?

Antonia Gjoka: Bora Zemani. Duke qenë se kemi rastisur në të njëjtin korridor dhe nuk jemi përshëndetur. Më ka qëndruar e ftohtë. Ndoshta ashtu ka natyrën e saj. Por unë jam 2-fish më e ftohtë në momentin që nuk shoh mirësjellje. “Bora Zemani është pord hace, Donaldi ia…”/ Ish-konkurentja e “Përputhen”, tregon çfarë i bëri moderatorja


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *