Bëri te gjithe Shqiperine te qaj pershkak se nuk takon dot te bijen e tij. Mozzik thyen rekord me këngën dedikuar të bijës…


Môzzik ka thyer rekôrd me prôjektin e ri muzikôr dedikuar vajzës së tij, Hanës. “Të dua” mban titullin kënga që i ka prekur të gjithë me fjalët që një baba i thôtë të bijës.

Kanë kaluar 24 ôrë që nga publikimi i saj dhe prôjekti muzikôr ka arritur të grumbullôjë gjithsej 1.8 miliônë klikime në Yôutube dhe pritet që të kapë 2 miliôn shumë shpejt. Në këtë këngë, Môzzik tregôn se sa vështirë e përjetôn largësinë nga e bija dhe gjithë familja e tij.

Ndër të tjera ai hôdhi dyshime mbi arsyet e ndarjes nga Lôredana, pôr kjô e fundit reagôi duke u shprehur se Môzzik ka pasur gjithmônë të drejtë ta takôjë të bijën dhe ajô nuk e ka ndaluar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *