Luana Vjollca shfaqet provokuese e mbështjellur vetëm me peshqir


Luana Vjollca mjaftë provokuese e mbështjellur me peshqir Luana Vjollca e komentuar për çdo aspekt si profesional ashtu edhe privat. Kohët e fundit ajo duket se po e shijon jetën me udhëtime dhe me punën që ajo e bënë me shumë dashuri.

Në instastory, ajo ndau një foto mjaftë provokative. E mbështjellur me peshqir, po me grim të renduar. Luana ka një numër të madh të ndjekësve , ku dominojnë meshkujt, shkruan’Kosovarja’/ Luana Vjollca shfaqet provokuese e mbështjellur vetëm me peshqir

Luana Vjollca mjaftë provokuese e mbështjellur me peshqir Luana Vjollca e komentuar për çdo aspekt si profesional ashtu edhe privat. Kohët e fundit ajo duket se po e shijon jetën me udhëtime dhe me punën që ajo e bënë me shumë dashuri.

Në instastory, ajo ndau një foto mjaftë provokative. E mbështjellur me peshqir, po me grim të renduar. Luana ka një numër të madh të ndjekësve , ku dominojnë meshkujt, shkruan’Kosovarja’/ Luana Vjollca shfaqet provokuese e mbështjellur vetëm me peshqir


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *