Ramush Haradinaj: Albin Kurti u trajtua si mbret në burgjet e Serbisë, ai dha edhe intervistë nga aty. Lidhja tij është e dyshimte!


Në emisionin Kojshia Show, këtë javë i ftuar ishte ish-kryeministi i Kosovës dhe kryetari i AAK’së, Ramush Haradinaj, i cili rrëfeu ngjarje të ndryshme nga jeta e tij gjatë kohës së luftës, po ashtu edhe angazhimin politik të pas luftës.

Haradinaj në këtë emision foli edhe për kryeministrin e tanishëm Albin Kurtin. Ai tha se Kurti ishte trajtuar mirë në kohën sa kishte qenë në burg, madje Haradinaj e vlerëson edhe intervistën e tij që e kishte dhënë nga burgu, duke thënë se lidhja e Kurtit me Serbinë është e dyshimtë.

Ramush Haradinaj: Albin Kurti u trajtua si mbret në burgjet e Serbisë, ai dha edhe intervistë nga aty. Lidhja tij është e dyshimte!. Shikojeni minutën e 19:30 për ta dëgjuar deklaratën e plotë të Haradinajt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *