E fundit! I hapën derën dhe i la me gisht në go jë! Bosi shqiptar arra tiset nga Ekuadori


Jo vetëm emigrantët me gomone, por edhe ba. ndat e kanë bërë që mediat britanike të kthejnë sytë për të analizuar rolin në rritje të shqiptarëve.

“The Telegraph” ka bër ënjë investigim nisur nga Ekuadori për skemën dhe rrugën e të miellit dhe rolin e shqiptarëve. Mielli futet në disa rrugë dhe porte në

Britani.

Gazeta thotë se ekspertët besojnë se shqiptarët punojnë si një rrjet i lirshëm dhe jo si një nga lart-poshtë me një figurë udhëheqëse.

Por pasuria në rritje ka shkaktuar fërkime. Pesë hum bjet e jetes e shqiptarëve në Guayaquil në vitet e fundit janë rezultat i rivaliteteve të brendshme, besojnë prokurorët.

Më pas “The Telegraph” vendos në shënjestër një nga emrat më të bujshëm të të orga nizuar. Bëhet fjalë për Dritan Rexhepin, dënuar në Ekuador dhe i kërkuar në Shqipëri.

“Ai është një nga organ izatorët më të mëdhenj të Shqipërisë në Ekuador dhe njihet për tra. fikun e në Britaninë e Madhe, duke e porositur nga bu. rgu.

Ai thuhet se ka organizuar rrë. mbimin dhe e dyshuar të vëllait të Prengës (Jan Prenga) në Shqipëri” thuhet në shkrim.

Në nëntor të vitit të kaluar, Rexhepi u li rua me ku sht nga për aku .zat e tra .fikut , pavarësisht se konsiderohej si rre. zik për t’u arra. tisur dhe kështu ndodhi.

“39-vjeçari iu tha që të paraqitej pranë autoriteteve çdo 15 ditë derisa t’i mbaronte dën. imi në vitin 2027.

Por dokumentet gjyqësore, të siguruara nga The Telegraph, tregojnë se që nga janari i këtij viti, ai nuk është paraqitur” thotë gazeta britanike.

Avokati i tij në Ekuador u që. llua dhe u vr. a në prill të vitit të kaluar. Në Mbretërinë e Bashkuar, me burim shqiptar hyn përmes porteve.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *