VIDEO/ Panik në avion, pasagjerët detyrohen të vendosin maskat e oksigjenit


Pasagjerët e një avioni janë përballuar me një situatë të frikshme, pasi për shkak të një problemi janë detyruar të vendosin maskat e oksigjenit.

Avioni ishte nisur nga Varshava për në Bruksel, por është detyruar të bëjë ulje emergjente pas 40 minutash.

Për shkak të një problemi në kabinën e avionit, pasagjerëve u është kërkuar të vendosin maskat e oksigjenit deri në ulje.

Pavarësisht panikut, pasagjerëve iu kërkua të mbanin maskat deri sa avioni të ulej dhe të ruanin qetësinë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *