“Ti Arta ke problem me hapjen e këmbëve”, moderatori habit me vlerësimin për modelen e njohur


Arta Nitaj është një rrjedhë sensualiteti në skenë, është mendimi i përgjithshëm i jurisë së “Dance Albania” në Tv Klan.

Siç vlerëson Klaudia Pepa, ka ende për të mësuar për të qenë më e zhdërvjellët dhe të transportojë lëvizjet me muzikën.

Vlerësimit të balerinës, Ilir Shaqiri nuk i heq asnjë presje, ndërsa shton se ka edhe diçka tjetër mbi të cilën modelja dhe aktorja duhet të përpiqet më shumë.

Ilir Shaqiri: Problemi yt më i madh për mendimim tim është hapja e këmbëve sepse je e mbyllur, kupton? Elasticiteti ka të bëjë shumë sepse duhet të punosh shumë sparkatën. Pjesën e sipërme të trupit ti e punon shumë bukur, rumba, por pjesa poshtë përveçse je e mbyllur ke shumë pak elasticitet. Puno me sparkatën, me gjithë partnerin. Nuk e di a është dakord partneri në këtë rast.

Erind: Po punojmë çdo ditë e çdo javë me hapjen e të gjitha këto.

Ilir Shaqiri: Merruni me hapjen, urgjentisht.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *