E pabesueshme! Shokohen mjekët nga ajo çfarë i gjejnë gruas në bark dhe tregojnë arsyen e këtij vendimi të rëndë (Foto)


Një rast i rrallë mjekësor ka ndodhur në Irlandë. 50 bateri janë hequr nga stomaku i një gruaje të cilët ajo dyshohet se i kishte gëlltitur duke dashur me qëllim ta lëndojë veten.

Këtë e bënë të ditur Gazeta Mjekësore irlandeze në një artikull të botuar më 15 shtator. Gruaja 66-vjeçare u trajtua Spitalin Universitar St. Vincent.
Skaneri me rreze X zbuloi se në barkun e saj ndodheshin një mori baterish, por fatmirësisht asnjë bateri nuk tregoi shenja të dëmtimit strukturor, nuk dukej se po e pengonte traktin e saj gastrointestinal.

Mjekët zbuluan se stomaku, i tërhequr poshtë nga pesha e baterive, ishte zgjeruar dhe shtrirë në zonën mbi kockën pubike.

Ekipi mjekësor kreu një ndërhyrje kirukgjikale në stomakun e saj ka bërë të mundur heqjen e tyre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *