VaIon Ѕhehu:Valon Shehu: Çmęndesha po të mos bëja s*ks dy – tre herë në ditë..


Valon Shehu është një ndër këngëtarët shqiptar më të dashur nga vajzat.

Ai aktualisht po konkuron në Dance With Me dhe duket se po argëtohet vërtetë.

Së fundmi, gjatë provave Valoni ka treguar se më përpara është marrë me bodybuilding, por e ka lënë. Sakaq, këngëtari ka zbuluar dhe arsyen.

“Kam ushtruar më përpara me bodybuilding. Arsyeja pse e kam lënë është sepse kur shkoja të këndoja nëpër lokale nuk e dija a isha bodyguard apo këngëtar. Testosteroni të jep shumë epsh për s*ks, nëse nuk bëja s*ks 2-3 herë në ditë çm en desha”, ka treguar ai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *