Missi shqiptar ta prek zemrën: Doja të bëhesha nënë, po fë.mijën që kisha në bark e humba kur…


Shoqëruesja e parë e Miss Universe Albania 2020, Françeska Mustafa ishte e ftuar në emisionin “Rudina”, në Tv Klan, së bashku me djalin e saj 3-vjeçar Priam. Ajo foli si për jetën e saj profesionale, ashtu dhe atë private. Françeska tha se ajo dhe bashkëshorti kishin pasur dëshirë që të vegjël për t’u bërë prindër.

Ajo kishte ngelur shtat.zënë që në moshën 18-vjeçare, mirëpo fë.mija kishte dë.sht.uar në muajin e tretë.

Kjo e kishte shtyrë ç.iftin për të bërë një fëmijë tjetër, Priamin, i cili sot është 3-vjeç dhe prindërit i kanë de.dikuar je.tën. “19 vjeç unë kam mbetur shtat.zënë, sapo mbusha 20 lin.da. Lindi Priam i cili tani është 3 vjeç. Ka qenë dëshira e të dyve, e imja dhe e Mateos, bashkëshortit.

Ne kishim dëshirë që të vegjël të bëheshim me një bebe. Unë kam dashur vetë të impenjohem për rritjen dhe shëndetin e Priamit.

Unë dy vite që kur ka lin.dur Priami kam ndejtur duke iu përku.shtuar atij. Kam dashur të jem prezente në jetën e tij derisa të arrinte këtë moshë. E kam zgjedhur vetë dhe e kam shijuar shumë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *