Shqiptarja ndërroi emrin dhe fenë në emër të dashurisë me burrin serb..


Shqiptarja Majlinda Vatnikaj (33), sot Maja Miladinovi u pagëzua tetë vite më parë nga dashuria dhe u martua me Darko Miladinovi (47), fermer nga fshati Beli Breg afër Aleksinacit të Serbisë.

Dhe që atëherë është në tryezën e tyre me fëmijët e lumtur në këtë periudhë të vitit. Tryezë e pasur dhe vezë të Pashkëve që festojnë tradicionalisht festën ortodokse të Pashkëve, shkruan Kurir.rs.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *