Vali Corleone me Syze qe kushtojnë sa një veture.! Shikone vlerën e tyre…


King Valentino Corleone i njohur per jeten e tije te shfremuar dhe luksoze, se fundi ka blere syze me vler marramendese!

Marka e tyre thuhet se eshte Gucci te porosityra special nga Amerika, ku vlera totale e tyre ka arritur diku vleren e 9000€!

Kingu ka thene se nuk do ndalet me kaq, ai shume shpejt do investoj me pasuri te palekukundur diku jasht globit, por kjo mbetet te shihet!

Mbreti i Gilanit heren e fundit qe beri buj ishte me blerjen e G-vagon Brabus ku tronditi showbizin shqiptar, pasi vlera e saj ishte diku afro 600.000 €, apo me teper se gjysem milioni, qe per dike keto shifra as ne endrra nuk arrihen!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *